Přísady:
2 hermelíny, cayennský pepř, sušené feferonky a papričky jalapeňos, špetka kopru, granulovaný česnek, sl. paprika, sůl nebo jiné koření dle chuti, olivový nebo slunečnicový olej.


Příprava:
Hermelíny rozříznout v tlouštce napůl a obě strany na řezu nakořenit výše uvedeným kořením, já místo soli použila polévkovou mammitu. Pak zas obě poloviny hermelínu spojit na sebe a buď naskládat do sklenice celá kolecka nebo jako já rozkrájené ještě na osminy.. proložit vločkymi pariček jalapeňos a sušenými feferonkami dle chuti. Přidala jsem i špetku sušeného kopru. Pak to vše zalít olejem. Použila jsem slunečnicový.
Mělo by se to uložit na týden do lednice, ale přiznávám, že už druhý den se začalo ochutnávat ... :-)))

Mělo by se to uložit na týden do lednice, ale přiznávám, že už druhý den se začalo ochutnávat ... :-)))