Přísady:
1 velký kelímek bílého jogurtu, 1/2 kelímku cukru, 1/2 kelímku oleje, 2 vejce, 1/2 kelímku mléka, 2 kelímky polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, špetka soli,
strouhaná jablka, špetka skořice, 2 PL mletých ořechů
Drobenka - ze 4 PL polohrubé mouky, 3 PL cukru, 3 PL másla, špetky soli.

strouhaná jablka, špetka skořice, 2 PL mletých ořechů
Drobenka - ze 4 PL polohrubé mouky, 3 PL cukru, 3 PL másla, špetky soli.

Příprava:
Do mísy vyklopíme velký bílý jogurt a ostatní suroviny. Jako odměrka nám poslouží prázdný kelímek od jogurtu. Všechno promícháme a těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Těsto rovnoměrně roztáhneme na plechu a poklademe nastrouhanými jablky. Poprášíme skořicí a posypeme mletými ořechy a drobenkou.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C cca 35 min.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C cca 35 min.