Přísady:
4 PL vody
1 želatina v prášku Stilla nebo 1 vrchovatá PL lžíce želatiny v prášku dr. Oetker
1 ČL mandlového aroma
1 ČL vanilkového aroma
1 ČL citronového aroma (nebo 1 PL šťávy z limetky, citrónu)
2 PL pšeničného či kukuřičného sirupu (vrchovaté)
cca 900g moučkového cukru
tuk Omega na promazání rukou

1 želatina v prášku Stilla nebo 1 vrchovatá PL lžíce želatiny v prášku dr. Oetker
1 ČL mandlového aroma
1 ČL vanilkového aroma
1 ČL citronového aroma (nebo 1 PL šťávy z limetky, citrónu)
2 PL pšeničného či kukuřičného sirupu (vrchovaté)
cca 900g moučkového cukru
tuk Omega na promazání rukou

Příprava:
Do mísy dám asi 3/4 kg prosátého moučkového cukru, udělám důlek, do něho přidám tekuté ingredience a vařečkou promazanou Omegou zamíchávám cukr.
Až se mi vytvoři pevnější hrouda, promažu si Omegou ruce a hnětu. Podle potřeby přidávám cukr.

Až se mi vytvoři pevnější hrouda, promažu si Omegou ruce a hnětu. Podle potřeby přidávám cukr.